tisdag 16 juni 2015

Ett steg framåt

Nya steg framåt och idag blev det ett steg närmare framtiden. I september startar vi Viktväktarklasser på vårt stora centrum här i Uppsala, Gränby Centrum. Jag har en väldigt fin vän och mentor i Lise och vi fungerar bra tillsammans. Så vi gör detta tillsammans. Hon med 14 år av erfarenhet och jag som nykläckt coach och erfarenhet att tappat 17 kg precis nu.
~~~~
Så om du, som jag, känner att badringarna från förra sommaren stannade kvar runt midjan och blev svåra att ta av. Eller om du tycker att vinterns envisa försök att stanna kvar för länge och myskvällarna inomhus tagit över, så jaa då är du välkommen. Nu startar vi ju inte förrän i september på Gränby men du kan komma till Storvreta varje onsdag kl 17. 
~~~~ 
Sommaren är en väldigt bra tid att ta tag i detta. Lätt och god mat och fikastunder behöver inte vara fallgroparna med Viktväktarna, nej precis tvärtom är det. Du kan äta vad du vill, bara du håller koll.
Sommaren är ju perfekt för den där extra långa promenaden. Temperaturen inbjuder till att dricka mycket och bästa törstsläckaren är ju faktiskt vatten .. 
Vill man ha det extra enkelt kan man dessutom välja Viktväktarnas matkasse med färdiga smarriga rätter. Allt för att få må bra! Kom och joina 






Inga kommentarer: