onsdag 11 februari 2015

Fantastiskt !

Det är något speciellt med februari ! Vinter javisst men man kan inte lura fåglarna. I takt med att solen stiger högre blir den också mer intensiv och alldeles så där lockande att rikta ansiktet emot.
Hösten kan kännas välkomnande när man får boa in sig och slippa känna en viss stress av att utnyttja det vackra sommar vädret. Vinterns mörker kan till en början vara mysigt, vi älskar att kura ihop oss och umgås vid tända ljus och en god middag eller film myskvällar.
Sedan hör man de där olika åsikterna som drar isär svensken " men kära tid sluta snöa "  " Mera snö mera mera " " Åh vad jag längtar till våren " " Låt oss njuta av vintern ett tag till " :) Alla har rätt ! :)

Meen ljuvliga härliga sol som struntar i allt vårt tyckande, du stiger på himlavalvet och värmen blir starkare och och starkare. Energi D vitamin boost och lyckokänslor när fåglarna börjar kvittra igen.

Lite så i livet. Vägen går upp och den går ned , den svänger höger och sedan vänster och värst kanske en låååång raksträcka där allt ser likadant ut. Livet blir enformigt och vi kanske någonstans tappar målet. Då min käre vän får vi blicka upp och stå stilla en stund för att hitta målet igen och bli varma i ljuset och värmen från Fadern i himlen.

Ljuvligt

Inga kommentarer: